Egg-tivity is een familiebedrijf. Wij (Conrad en Nicky) doen samen het meeste werk, maar ook onze kinderen helpen regelmatig een handje mee.

Hoewel we een strikte taakverdeling hebben (Nicky draait eieren af en doet de boekhouding en Conrad loopt de stalcontroles en doet allerlei andere uitvoerende klussen), nemen we regelmatig elkaars taken over.

De eerste jaren deed Conrad zoveel mogelijk taken naast zijn baan als vertegenwoordiger pluimveevoeders bij Agrifirm en zorgde Nicky voor de dagelijkse werkzaamheden bij Egg-tivity. Uiteindelijk besloot Conrad in 2010 om zich ook volledig op Egg-tivity te richten en toen ontstond de huidige taakverdeling.

Onze kinderen (Rick en Marc) krijgen er steeds meer taken bij. Ze helpen bij het eieren rapen, maar helpen ook regelmatig met de shovel of trekker. In de zomer maaien ze vaak ons gazon. En natuurlijk helpen ze met hooien en allerlei andere klusjes.

Nu de kinderen groter en zelfstandiger worden en ze steeds vaker op het bedrijf de handen uit de mouwen steken, heeft Nicky naast Egg-tivity een tweede tak opgezet. Met Nickypent.nl helpt ze ondernemers aan gratis publiciteit en geeft ze o.m. presentaties over Egg-tivity, duurzaam ondernemen en boeiend zakelijk schrijven.

Ze is daarvoor te boeken via ZijSpreekt, hét sprekersbureau voor vrouwelijke deskundigen.

ZijSpreekt_Logo_RGB